1866 skal blive bedre til at sortere affald

Selvfølgelig sorterer man i 2022 sit affald og kaster sig ikke om med alt muligt unødvendigt papir. Det er vi enige om, ikke også?

Men lever 1866 op til 2022-standarder?

Hos os i køkkenerne i både Søjlesalen og i Festsalen findes der kun én stor beholder for alt muligt som vores frivillige, medlemmer og lejere så fyrer ned i sorte affaldssække. Sikkert også metal og alt muligt fy, i et stort sammensurium.

Bevares, vi har nogle små grønne bioaffald-poser, men de duer ikke helt til 60 gæster.

Så nu er vi i administrationen gået i gang med at søge på nettet efter noget smart og lækkert affaldssorteringssystem, så man på stedet kunne sortere på stedet, så det derefter bliver nemmere at gå ud i porten med allerede sorteret affald.

Bonusinfo: Vi har affaldscontainere i porten til højre.

Virksomheder skal her i 2022 faktisk skal leve op til nogle forpligtelser. Miljøstyrelsen har endda søsat en ny kampagne til formålet – læs om kampagnen “Affaldssortering nytter” her.

Det er godt nok svært at finde en pæn og praktisk løsning til hvordan man som virksomhed (cafe/køkken) kan komme af med madaffald, plastik, emballage, papir og metal. Hvis der er nogen derude, der har idéer så vær velkomne til at kontakte administrationen.

Vi summer videre. Og så håber vi, at I snart ser det nye system.

Hilsen
Mette / administrationen

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedste oplevelse.