Status på udlejninger

Vi kan tydeligt mærke, at danskerne er kommet i gang med fester og arrangementer igen efter et langt og ondt forløb med corona, der lagde alt ned. Det er dejligt, at vi endelig kan åbne dørene op for både lejende medlemmer og lejende gæster udefra.

Det er især i weekenderne, at vi udlejer vores selskabslokaler – Søjlesalen og Festsalen – og primært til eksterne lejere. Vi udlejer til alle mulige arrangementer, alt fra aftensskole-yoga over firmaevents til privatfester. Læs mere om lokalerne her. I hverdagene udlejer vi primært til andre døveforeninger – eller afholder egne foreningsarrangementer.

Vi har også senest udlejet Festsalen til optagelser til en dokumentarfilm – vi glæder os til at afsløre mere, når filmen kommer på DR her i løbet af efteråret, i følge produktionsselskabet.

Hver gang der er nogen, der lejer, er det indtægt til Døveforeningens ejendom – og det er tiltrængt, hvis man kigger på ejendommens økonomiske situation. Og så synes vi det er dejligt, at vi kan vise vores hus frem. Nogle hørende lejere forventer slet ikke, at det er døve, der tager imod og servicerer. Men vi er jo Døvehuset, og det er godt at kunne vise hvem vi er, hvad for et sprog vi taler (tegnsprog) og hvordan man sagtens kan kommunikere.

Vi glæder os sådan til at vi forhåbentlig snart kan finde midler til at peppe ejendommen op, for det er nogle smukke, historiske rammer, vi har. Vi har senest indkøbt nye glas og fint nyt bestik til Festsalen. Medlemmer: Husk, at I ikke skal tage tingene ned til Caféen. Festsalens ting bliver i Festsalen, og Søjlesalens ting bliver i Søjlesalen.

Hvis du er interesseret i at afholde et arrangement i vores hus er der stadig enkelte ledige time-slots her i oktober-november-december, men chancen er bedst i hverdagene, hvor du kan leje enten om dagen eller om aftenen – eller heldag. Vi arbejder stadig på at få en kalender op og køre, så du selv kan se tiderne.

Vi har stadig en del ledige weekend-tider i foråret 2022. Forårets helligdage er dog ved at være solgt ud. Men hold dig endelig ikke tilbage, du er velkommen til at kontakte administrationen for at høre, hvornår der er ledigt.

Mette Bertelsen
Daglig leder

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedste oplevelse.