VISIONS-WORKSHOP

"Sammen om Brohusgade 17"

Søndag den 12. marts 2023
Kl. 10:00-16:00
Alle med interesse i døvesamfundet er velkomne

Det skal vi tale om

Hvad er dine visioner?

Program

Visionsworkshop: Sammen om Brohusgade 17

10:00-10:30

Ankomst og registrering. Du melder din ankomst og tilmelder dig de 4 miniworkshops du helst vil deltage i.

10:30-11:30

Brunch. Vi starter dagen op med en lækker brunch og får hilst på hinanden.

11:30-12:00

3 x 10 minutters oplæg ved Døveforeningen af 1866. Vi stiller skarpt på foreningens værdier, vores drøm for fremtiden, husets og foreningens muligheder og udfordringer.

12:00-15:00

Workshop – deltagelse i 4 mini visionswokshops efter eget ønske. Du deltager á 4 omgange i de mini-workshop du udset dig, og hvor du har lyst til at give dit bidrag.

Acceleratorspillet

Ved denne station bliver dine ideer omsat til konkret handling. Så går du rundt med en konkret idé til 1866 eller Brohusgave 17, så skal du deltage i denne workshop. Du skal også deltage hvis du IKKE selv har en idé, men er god til at idéudvikle og sørge for, at ideer ikke bare bliver løs snak, men at de rent faktisk bliver omsat til konkrete handlinger. Spillet tager 30 minutter, og når spilet er slut står I tilbage med en mini-handleplan for den idé I har drøftet.

Drømmeland

Dine drømme og visoiner for 1866 og Brohusgade 17, skabt i billeder
På denne workshop skal du bruge din visuelle sans og din fantasi. Dette er en gruppeøvelse hvor I i fællesskab skal drømme om fremtiden for 1866 og Brohusgade 17, og skabe den fremtid med visuelle billeder.

En ny foreningsstruktur?

Foreningslivet har ændret sig gennem årerne og det mærker vi også i 1866. Måske er det nu vi skal udvise mod, og turde tænke strukturen for Døveforeningen 1866 på en ny måde. Besøg og i denne miniworkshop, hvis du også har en fornemmelse af, at tiden er inde til at skabe en helt ny foreningsstruktur

Ideer til huset, Brohusgade 17

På denne miniworkshop har vi brug for at du giver os gode input til, hvordan vi kan gøre Brohusgade 17 endnu mere attraktiv, og hvordan vi kan skabe bedre rammer for liv i huset.

Ideer til foreningens egne aktiviteter

På denne miniworkshop har vi brug for at du giver os gode ideer til, hvordan vi kan arbejde endnu bedre på tværs af foreningens afdelinger – Værestedet, Torsdagscafeen, Whist, forældre/børn arrangementer og fester – del hvilke ideer I har til arrangementer og aktiviteter som skaber fællesskab, glæde og god energi.

Walk and talk

Du skal med på denne miniworkshop hvis du tænker godt mens du bevæger sig, og godt kan lide at få ny inspiration fra andre. Her får du mulighed for en gå-tur i baggården sammen med et par andre deltagere. Vi medbringer inspirationskort med spørgsmål, som hjælper tankerne på vej, og får jer til at tale om, hvordan I forestiller jer fremtiden for 1866 og Brohusgade 17

15:00-15:30

Fælles opsamling med dagens vigtigste pointer, og intro til hvad der kommer til at ske efter visionsworkshoppen.

15:30-16:00

Kaffe, netværk og hygge – Tak for idag. Dagen slutter som den startede, med lidt godt til ganen og en hyggelig snak med de andre deltagere.

Kl. 10:00-11:30

Gratis brunch

Til dagen har vi fået bestilt en dejlig brunch buffet fra Jysk Diner.

  • Røræg med ristet bacon og brunch pølser
  • 2 skiver smagfuld rullepølse anretttet på fad med pynt og tilbehør
  • 2 slags rundstykker og 2 slags syltetøj
  • Lufttørret skinke med melon anrettet på fad
  • Osteanretning med 3 slags oste, vindruer og pynt. Hertil kiks
  • Brunch pandekager med ahornsirup.
  • Yoghurt anrettet i portionskåle med ahornsirup, hertil müsli

 

Hvem styrer os gennem?

Henriette Bisgaard Andreasen fra Styrkeriget

Henriette leder os sikkert gennem workshoppen. Henriette er uddannet tegnsprogstolk og har talt tegnsprog i over 30 år. I Styrkeriget faciliterer hun virksomheder, bestyrelser og foreninger i både visions- og trivselsprocesser. Hun har gennem mange år arbejdet med styrkebaseret udvikling, ledelse og feedback og har under workshoppen fokus på at få indfanget alle jeres vigtige input.

Et lille tilbageblik

Bestyrelsesworkshop

Hvordan får vi skabt mere liv, flere bidrag og mere involvering i Døveforeningen? Hvilke styrker har bestyrelsen? Hvad siger medlemmerne? Det spurgte 1866’s bestyrelse sig selv om. Nu er der ved at være tid til at spørge medlemmer og brugere om det samme!

Tilmeld dig nu