19 grader i Døveforeningens lokaler

Energikrisen buldrer derudaf, og vi passer også meget på her i Døveforeningen. Derfor skal vores lokaler skal holde 19 grader – i stil med offentlige bygninger.

Faktisk har vi hidtil ikke rigtig haft mulighed for at måle lufttemperaturen, men vi har i sidste uge fået opsat små termometre i Søjlesalen og i Festsalen, der måler både temperatur og luftfugtighed.

Så nu er det let at se konkret, hvor varmt eller koldt det er i lokalet. Når der er flere i lokalet stiger temperaturen heldigvis – og det er rigtig fint. Er det varmt, har Festsalen ventilation, som manuelt kan slås fra, hvis den ikke skal køre. Søjlesalen har desværre ingen ventilation.

Vi skal benytte lejligheden gøre opmærksomme på, at Brohusgade 17 er af ældre dato, og foreningen over en længere årrække ikke har haft råd til de nødvendige moderniseringer og vedligeholdelsesarbejder. Der findes ingen varmekilder i toiletterne, i hall’en og ved trapperne.

Vi er stadig i gang med at genrejse økonomien. Det er ikke noget, der er klaret på kort tid.

Situationen understreger endnu engang vigtigheden af, at vi i den kommende tid opprioriterer fundraisingen – så vi kan sikre alle vores medlemmer, gæster, lejere og andre brugere de bedst mulige fysiske rammer i et levende tegnsprogsmiljø.

Derfor beder vi alle medlemmer, lejere og gæster om at have tålmodighed, såfremt en radiator går ud eller lignende. Ejendomskontoret gør alt for at udbedre defekter hurtigst muligt. Kontakt Carsten eller Søren fysisk eller send en e-mail. Så kommer de og kigger på det.

Hvis I gerne vil være på den sikre side – så sørg endelig for at tage varmt tøj på, især når temperaturen udenfor falder.

Og alle – husk endelig at slukke lyset, inden I går. Det vil være en stor hjælp. Tak.

Med venlig hilsen

Administrationen

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedste oplevelse.