KOM MED TIL FÆLLESSPISNING!

Torsdagscafeen er et nyt koncept, hvor Døveforeningen af 1866 åbner op for fællesspisning torsdag aften en gang om måneden. Fællesspisningen efterfølges evt. af et arrangement, eventuelt i samarbejde med andre foreninger i tegnsprogsmiljøet.

Se alle torsdagscaféer her:

https://1866.nemtilmeld.dk/…/torsdagscafe-med…/

Fællesspisning

Dørene åbnes kl.16:00, hvor du kan købe drikkevarer i baren og hygge dig i et rart cafemiljø med tegnsprog. 
Fællesspisningen starter kl. 17:30, hvor maden sættes i fade på bordene. Der er plads 8 personer ved hvert bord, og du sætter dig hen hvor der er en ledig plads. Fællesspisningen er inspireret af Absalon Folkehus på Vesterbro.

Du kan købe billetter til fællesspisning online indtil kl. 12:00 to dage forinden. Vi har omkring 10 portioner, der kan købes i døren fra kl. 16:30, men med forbehold for at der er udsolgt. Køb derfor madbillet på forhånd, hvis du skal være sikker.

Arrangement

Er der et arrangement, starter det et sted mellem kl. 18:30 og 19:00. Du kan vælge at deltage i arrangementet eller blive siddende i cafeen og hygge med andre.

Du kan købe biletter til arrangement her på NemTilmeld eller i døren.

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedste oplevelse.