money, profit, finance-2696228.jpg

Nu er det officelt: Få skattefradrag for at støtte Døveforeningen af 1866

Døveforeningen af 1866 er nu at finde på SKATs liste over godkendte foreninger. Det har været en lang proces siden foreningen i begyndelsen af 2022 fik en arv, men nu er det gået i orden.

At Døveforeningen er på SKATs liste over godkendte foreninger betyder, at SKAT har anerkendt Døveforeningen af 1866 som en “almennyttig forening” eller en “velgørende forening” i henhold til de danske skattelove.

Se liste over godkendte foreninger hos SKAT.

Det betyder dermed, at du kan få skattefradrag for de gaver og donationer, som du – som enkeltperson eller virksomhed – vælger at give til foreningen og/eller ejendommen. Det kræver kun, at vi kender dit cpr-nummer, så vi kan indberette dit fradrag til SKAT.

Læs mere om hvordan du støtter Døveforeningen af 1866 og foreningens ejendom i Brohusgade 17.

Hvis du er i tvivl om hvordan du skal gøre, eller hvis du har spørgsmål, så skal du være velkommen til at kigge forbi kontoret i Brohusgade 17, 1. th – eller til at sende en mail til bogholderi@df1866.dk.

Du er også velkommen til at tage en snak med vores bestyrelse.