Brohusgade 17, 2200 København N: 40m2 erhvervslokale udlejes

1 stk. erhvervslokale med delt toilet, i alt 40 m2, udlejes til erhverv.

Lejemålet fremstår lyst med store vinduespartier til den ene side.

Lejemålet ligger på 3. sal mf i Døveforeningen af 1866’s ejendom – en klassisk Københavnerejendom bygget i 1898.

Ejendommen består af en smuk hall med svungne trapper. I stueetagen findes Søjlesalen, foreningens café. På 1. sal findes Festsalen, som foreningen udlejer. På begge etager forefindes endvidere fire mindre foreningslokaler. Søjlesalen og Festsalen er to attraktive selskabslokaler, som lejere kan leje til fordelagtige priser.

Fra 2. sal og op til 5. sal udlejer Døveforeningen 7 erhvervslokaler i forskellige størrelser. Lejerne er en god blanding af medlemmer af tegnsprogsmiljøet og af lejere fra kreative erhverv udenfor tegnsprogsmiljøet.

 Der er let tilkørsel til ejendommen fra Åboulevarden og gode offentlige transportmuligheder. Ejendommen er beliggende midt mellem metrostationerne Forum og Nuuks Plads. Skråt overfor ejendommen er Rolighedsvejs Bycampus ved at blive opført.

Der er gode muligheder for offentlig parkering i de omkringliggende gader. På den anden side af Åboulevarden ligger Frederiksberg med 2 timers gratis parkering.

De rekreative områder Hans Tavsens Park og Assistens Kirkegård giver gode muligheder for walk & talk i grønne omgivelser. Rantzausgade byder på en række spændende caféer, restauranter og barer.

Adresse:
Brohusgade 17, 2. th
2200 København N.

m2 pris: 1600,-
Husleje pr. kvartal excl. forbrug: 16.000 kr.

Lokalet er ledigt fra den 15. april 2024.

Ved interesse, kontakt:

Døveforeningen af 1866
Mette Bertelsen, daglig leder: mbb@df1866.dk

Indgang

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedste oplevelse.